Swanson slavio protiv Stephensa, Oleinik nakon Cro Copa nastavio s pobjedama

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.06.2014 09:57h Autor:

Swanson VS Stephens

San Antonio u Teksasu ugostio je drugi UFC-ov event koji se održao ovog vikenda. Nakon UFC Fight Nighta 43 u Aucklandu na Novom Zelandu, event iz iste serije pod rednim brojem 44 napunio je AT&T Center s nešto više od 15 tisuća gledatelja u dvorani, unatoč tome što na popisu borbi nije bilo zvučnijih imena.

U cijelom glavnom dijelu eventa nije bilo nijedne pobjede prekidom, svih šest mečeva otišlo je na odluku sudaca, pa je tako Cub Swanson slavio jednoglasnom odlukom nakon što je odradio svih pet rundi protiv Jeremyja Stephensa. Dva suca dodijelila su Cubu pobjedu s 49-46, dok je treći sudac ipak smatrao meč nešto izjednačenijim pa je bodovao 48-47.

U sunaslovnoj borbi Kevin Gastelum, koji se odrekao 20 posto svog honorara kako bi mogao nastupiti s obzirom na to da je bio pretežak u petak navečer na službenom vaganju, ali ta činjenica sigurno će mu lakše "pasti" ako se uzme u obzir da je uspio ubilježiti novu pobjedu. Jednoglasnom sudačkom odlukom slavio je protiv Nicolasa Musoke.

Jedini borac koji je slavio (tehničkim) nokautom je Cody Gibson koji je slavio nakon svega 38 sekundi borbe protiv Johnnyja Bedforda.

Spomenimo i kako je u San Antoniju svoj debitantski nastup u UFC-u imao ruski borac Aleksej Oleinik koji je u najbolju svjetsku MMA organizaciju pozvan nakon što je svladao Mirka Filipovića na eventu Legend 2 u studenom 2013. godine. Oleinik je pobijedio sredinom prve runde zahvatom 'neck crank'.

UFC Fight Night 44:

Cub Swanson def. Jeremy Stephens – jednoglasna sudačka odluka
Kelvin Gastelum def. Nicholas Musoke – jednoglasna sudačka odluka
Cezar Ferreira def. Andrew Craig – jednoglasna sudačka odluka
Ricardo Lamas def. Hacran Dias – jednoglasna sudačka odluka
Clint Hester def. Antonio Braga Neto – podijeljena sudačka odluka
Joe Ellenberger def. Bryan Barberena – podijeljena sudačka odluka

Carlos Diego Ferreira def. Colton Smith – Submission (RNC R1 0:38)
Cody Gibson def. Johnny Bedford – TKO (R1  0:38)
Marcelo Guimaraes def. Andy Enz – podijeljena sudačka odluka

Aleksej Oleinik def. Anthony Hamilton – Submission (Neck Crank R1 2:18)

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI