Swanson: Obećana mi je borba za naslov, ukoliko pobijedim Edgara

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.10.2014 20:29h Autor:

Cub Swanson

Cub Swanson i Frankie Edgar se sastaju za nešto manje od mjesec dana, a ta borba bi mogla dati novog protivnika Jose Alda. Swanson tvrdi da mu je dano obećanje da će tako i biti, ukoliko savladala bivšeg prvaka u lakoj kategoriji.

Nakon niza od šest pobjeda nad ozbiljnim protivnicima, Cub Swanson je prilično legitiman kandidat za napad na UFC-ov pojas u perolakoj kategoriji. No, on je ipak prihvatio borbu protiv Frankiea Edgara, pošto nije želio čekati priliku. No, vjeruje da nakon ove borbe, ukoliko pobijedi, nema što čekati.

"UFC mi je obećao da sam idući koji će napasti Alda. Naravno, ukoliko savladam Frankiea Edgara", napisao je Swanson na svom Twitter profilu danas tijekom dana.

Cub je svjestan da je mogao čekati, no misli kako je donio pametnu odluku, uostalom i drugi kandidat za napad na vrh, Conor McGregor je prihvatio još jednu borbu u međuvremenu. Swanson je objasnio zašto se odlučio boriti protiv Edgara:

"Nisam bio sretan što sam toliko dugo čekao svoju prethodnu borbu, pa nisam htio čekati niti sad, iako sam mogao, jer sam legitiman kandidat za napasti titulu. No, trenutno sam u najboljim borilačkim godinama i ne vidim razloga za sjedenje. Trebam se boriti dok mogu."

Swanson se protiv Frankie Edgara bori 22. studenog u Austinu, u saveznoj državi Teksas, na UFC Fight Nightu 57.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI