Swanson ne želi dugo čekati borbu za naslov, no ne namjerava niti moliti za nju

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.06.2014 19:27h Autor:

Cub Swanson

Cub Swanson došao je do šeste pobjede u nizu unutar UFC-ove perolake kategorije. Naravno da se postavlja pitanje slijedi li sad borba za naslov, no Swanson kaže kako za tu borbu ne želi moliti, a isto tako niti čekati ju te je spreman prihvatio bilo kojeg protivnika.

Jose Aldo, Dennis Bermudez i Cub Swanson po šest, Chad Mendez pet. To je popis najboljih pobjedničkih nizova ovog trenutka u UFC-ovoj perolakoj kategoriji. Aldo i Mendez se u kolovozu bore za pojas, Bermudez je svoj niz napravio na slabijim borcima, a sad mu slijedi Guida. Naravno da se postavlja pitanje hoće li Swanson biti idući izazivač.

"Nisam netko tko će plakati i moliti za prilika. Sretan sam i uzbuđen što se nalazim u ovakvoj situaciji u kakvoj sad sad. Teško sam radio, radim još uvijek, pa i ako mi neka druga borba bude ponuđena, a ja vidim da je riječ o dobroj prilici, spreman sam prihvatiti i nju", rekao je Swanson.

No, naravno, cilj mu je isti kao i svakom borcu, što je i potvrdio: "Za mene, osvajanje naslova prvaka bilo bi kao san. To je nešto što strašno želim, no isto tako i nešto za što vjerujem da će doći ako nastavim raditi ono što radim sada. Ako nastavim biti ovako dobar i ostvarivati pobjede, naslov će doći. Dakle, ne mislim kako moram moliti za tu priliku, ako nastavim pružati dobre borbe, to će doći samo od sebe."

Swanson je još potvrdio kako će ostati u formi i biti spreman ukoliko Aldo ili Mendez iz nekoga razloga otkaže njihove borbu. George Roop, Ross Pearson, Charles Oliveira, Dustin Poirier, Dennis Siver, Jeremy Stephens. Niz koji potvrđuje da je došlo vrijeme za Cuba Swansona.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI