Swanson: Najbrži sam u diviziji

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.06.2014 20:46h Autor:

Cub Swanson

Još je samo dan ostao do dvoboja koji svi ljubitelji lakših kategorija čekaju, pravog "brawla" koji najavljuju Cub Swanson i Jeremy Stephens. Swanson je uvjeren da je već trebao dobiti priliku napasti naslov prvaka, no ne buni se. Vjeruje kako je najbolji no, prije svega, najbrži borac u diviziji.

Cub Swanson drugačiji je borac od onog koji je uvjerljivo poražen od Jose Alda prije pet godina. Glavni je kandidat za napad na naslov prvaka u perolakoj kategoriji, a nada se da bi mu protivnik u toj borbi, ukoliko obojica dođu do pobjede, trebao biti baš Aldo, za kojeg kažu da je najbrži borac u cijelom svijetu slobodne borbe.

"Uvjeren sam kako sam najbrži borac u ovoj kategoriji i spreman sam to dokazati svakome tko misli suprotno", rekao je Swanson, a onda spomenuo možebitnu borbu protiv Jose Alda: "Mislim kako bi to bila najočekivanija borba u povijesti perolake divizije. Ne mogu prognozirati kako bi završila, no ja sam uvjeren u svoje vještine."

Swanson se čak dotakao i Conora McGregora, borca koji ga redovno proziva u medijima, za kojeg je rekao: "Mislim kako je pozornost koju on dobiva dobra za našu diviziju." No, nakon toga je odbio odgovoriti na svako pitanje o irskom borcu te rekao kako namjerava odgovarati samo na pitanja o ovoj borbi.

Još je objasnio zašto je tako suzdržan u medijima. "Nikad se nisam trudio previše govoriti u medijima. Mislim kako talent govori sam za sebe. Mislim, ja mogu reći nešto ponekada, no radije bih se bavio borbama nego pričom", završio je Swanson.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI