Svjetska boksačka prvakinja: Cyborg je zvijer, može se lako prebaciti u profi boks (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.12.2017 13:47h Autor:

Claressa Shields

UFC je odlučio jednim udarcem ubiti dvije muhe. Paralelno su odlučili promovirati nadolazeći UFC 218, koji je na rasporedu ovaj vikend u Detroitu, a pritom će i izreklamirati UFC 219, koji slijedi krajem godine u Las Vegasu.

Tu priredbu će dvobojem za titulu u perolakoj kategoriji predvoditi Cris Cyborg i Holly Holm. A pred novinare je u Detroitu izašla olimpijska boksačka pobjednica i svjetska WBC i IBF prvakinja Claressa Shields. Razlog njezinog druženja s novinairma je bilo veliko prijateljstvo koje ju veže uz UFC prvakinju.

Shields sljedeći zakazani meč ima za siječanj i grad New York, no vrlo rado je došla dati podršku svojoj, kako je to rekla, najboljoj prijateljici.

“Veliki sam fan Cris Cyborg”, započela je razgovor s Arielom Helwanijem svjetska prvakinja prema dvije federacije Claressa Shields

Upitana kolike su boksačke kvalitete Brazilke nakon što je s njom odsparirala velik broj rundi, Shields odgovara:

“Vjerujem da ima jako dobar boks. Mogla bi se lako prebaciti u  boks. Ako je trebam ocijeniti od 1 do 10, a s obzirom da se bavi i drugim borilačkim sportovima poput BJJ-a i slobodne borbe, dala bih joj 7. Ima još posla, ali da je boksačica bila bi zvijer. Jedna je od najspremnijih sportašica s kojima sam sparirala, a sparirala sam i s muškarcima. Iznimno je jaka, trenira naporno svaki dan, nekada i dva puta dnevno.”

Hoće li Shields preći u slobodnu borbu i razmišlja li o tome, provjerite u nastavku videa:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI