Svi prošli UFC 178 vagu, McGregor i Poirier odradili "nultu rundu" (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.09.2014 11:03h Autor:

screenshot

Sve je spremno za spektakularni UFC 178, nakon što su svi borci i borkinje zadovoljili na službenom vaganju. Osim samog vaganja, najzanimljivje je bilo nakon što su svoje odradili Conor McGregor i Dustin Poirier, odnosno na pozornici su odradili svojevrsnu "nultu rundu".

Čak i ispod dozvoljene granice od 125 lbs bili su Demetroius Johnson i njegov izazivač Chris Cariaso te izgledaju i više nego spremni za današnju borbu, u kojoj će Cariaso probati napraviti najveće ovogodišnje iznenađenje u svijetu mješovite borbe.

Većina sučeljavanja prošla je u poštovanju, a najnapetije je sigurno bilo kod Dustina Poiriera i Conora McGregora. Izgleda da je brbljavi Conor izvukao iz Dustina ono najbolje, jer Poirier na vaganju nikad nije izgledao ovako nabrijano i željan borbe. Danas u kavezu očekujte eksploziju.

Od ostalih zanimljivosti vrijedi spomenuti potpuno ležeran pristup Donalda Cerronea, potpuno u njegovom stilu, a svjesne što ova borba donosi su Cat Zingano i Amanda Nunez, koje se također odradile jedan izuzetno intenzivan "staredown". Za potrebno dozu humora i opuštenosti, pobrinuli su se Patrick Cote i Stephen Thompson.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI