Svi impresionirani Ciganom osim Whitea: Protiv Velasqueza će mu biti puno teže!

UFC 14.06.2011 09:31h Autor:

Cain Velasquez

Borba za titulu UFC-ovog prvaka je zakazana za listopad 2011. i event u Houstonu.

Junior dos Santos je svojom impresivnom predstavom protiv Shanea Carwina dokazao kako s pravom konkurira za titulu UFC-ovog prvaka koju trenutačno drži Cain Velasquez. Brazilac je tri runde potpuno dominirao protiv Carwina i pomalo zabrinuo sve Velasquezove navijače koji će biti uz “meksičkog” šampiona kada se dvojac sastane ovog listopada u Houstonu. Ne i predsjednika UFC-a, Danu Whitea, koji smatra kako je Cain puno veći zalogaj od Carwina.

“Mislim da je prvak puno kompletniji borac od Shanea. Junior je rekao da mora još raditi na svom boksu, a ja bih mu savjetovao da više poradi na udarcima nogama i svemu ostalom. Velasquez ima toliko snage da se može boriti danima. Krene na tebe i ne dopušta ti predah dok te ne nokautira”, objašnjava svoj stav White za ESPN.

Očito je kako predsjednik američke organizacije više nada polaže u trenutačnog prvaka Velasqueza.

“Dos Santosu će trebati više od boksa da bi se spremio za ovaj meč. Imat će pune ruke posla. Pogledajte sve borce koje je pobijedio. Svi su krenuli na njega i onda posustali. Cain to neće napraviti, bit će mu za petama svih pet rundi”, zaključuje predsjednik UFC-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI