Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Sve je više pohvala za Jonesov rad s djecom | Fight Site

Sve je više pohvala za Jonesov rad s djecom

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.10.2015 10:02h Autor:

Jon Jones s djecom

Na račun Jona Jonesa, bivšeg UFC-ovog prvaka, ovih dana sjedaju pozitivne kritike za njegov dobrotvorni rad koji mu je dodijelio sud Albuquerqueu kao dio presude za incident koji je napravio u travnju.

Jones mora odraditi 72 pojavljivanja na kojima mora raditi s djecom, a kako stvari stoje, za sada je postigao značajan učinak. Samo je prošlog četvrtka odradio pet pojavljivanja tijekom kojih je s djecom pričao o tome kako ga je nekoliko pogrešnih odluka moglo koštati karijere. Njegovim druženjima zadovoljni su i zaposlenici škola koje je Jones posjetio.

"Djeci je poslao sjajnu poruku. Njegovo ponašanje tijekom posjete je za svaku pohvalu. Većina ove djece se želi ugledati na njega te mislim da su dosta toga naučili iz ovoga i da su jako zahvalni na Jonesovom dolasku", izjavio je jedan od trenera u školi koju je Jones posjetio.

Većina organizacija uključenih u taj cijeli proces za UFC-ovu zvijezdu ima samo riječi hvale, a nadamo se da će i Jones iz svega ovoga izvući ono najbolje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI