Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Sve je manje izgledno da će Cris Cyborg uspjeti spustiti kilograme za borbu u subotu (VIDEO) | Fight Site

Sve je manje izgledno da će Cris Cyborg uspjeti spustiti kilograme za borbu u subotu (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.09.2016 23:36h Autor:

cristiane-justino

Kako se bliži vaganje za subotnji Fight Night u Brasiliji, tako su sve manje šanse da Cristiane Justino skine višak kilograma s kojim je doputovala u svoju domovinu. Kako je doznao Ariel Helwani, situacija se od jučer nije previše promijenila.

Kako smo jučer pisali, Cristiane je izjavila da je u Brazil doputovala sa 76 kilograma, dok je jučer bila na 74.5, što je 11 kilograma više od 63.5 kilograma, koliko bi joj trebala pokazati vaga u petak, za subotnju borbu protiv Line Lansberg. Oko ove vrlo zanimljive situacije se danas raspitao Ariel Helwani, no on nije došao do sretnih vijesti.

Naime, ukoliko su mu izvori točni, Cris je do danas uspjela skinuti samo još dva kilograma te se nalazi na 72.5 kilograma, što bi značilo da to petka treba skinuti još devet. Podosta će to biti teška misija za borkinju, koja je i u svojoj prirodnoj kategoriji, do 66 kilograma, gotovo uvijek krupnija borkinja od svoje protivnice.

Danas se ujedno pojavila i prva epizoda serijala Cyborg Nation, koji prati borkinju u tjednu borbe, a unutar njega možemo vidjeti i raspravu s nutricionistom Georgeom Lockhartom, koji ju je savjetovao da tijekom kampa koristi kontracepcijske pilule. Unutar videa pratimo Cyborg prije odlaska iz Huntington Beacha u Californiji te nakon dolaska u Brazil, kad je shvatila da je situacija s njenom težinom vrlo ozbiljna. Bit će vrlo napeto pratiti ovu cijelu situaciju, a u UFC-u se već vjerojatno čupaju za kosu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI