Sve je jasnije da McGregor sada želi Diaza, ali…

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.08.2017 11:25h Autor:

Conor McGregor vs. Nate Diaz

Tko je sljedeći protivnik Conora McGregora? Pitanje je koje zasigurno muči njegovog poslodavca koji u nastavku za njih katastrofalne 2017. godine očekuje znatan porast prihoda i to uglavnom na “McGregorovoj grbači”. Hoće li to biti Khabib Nurmagomedov? Ili pobjednik dvoboja Lee vs. Ferguson? Ili ćemo gledati trilogiju s Nateom Diazom? Iako logika kaže da bi prve dvije opcije trebale biti realnije u sportskom smislu, poznavajući Conora McGregora i njegov smisao za biznis, onda su Diaz i trilogija s nijim najizglednija opcija.

Da bi to tako nekako i moglo biti, vidjelo se po inicijalnoj reakciji nakon meča protiv Mayweathera kada je izjavio da ga čeka jedna trilogija u UFC-u, a u srijedu je ponovno ponovio da je Nate ono što želi. I to u razgovoru za BBC.

“Ja sam prvak u lakoj kategoriji. S njim sam se susreo u velter kategoriji i tada me pobijedio. Imali smo revanš u istoj kategoriji i ja sam pobijedio njega. Sada sam prvak u lakoj kategoriji. Ako se želi boriti protiv mene, neka se spusti”, poručuje McGregor i dodaje:

“To je pošteno. Ja nisam tražio revanš u lakoj kategoriji, tražio sam revanš u istoj kategoriji. Mislim da sam tada pošteno odigrao, borili smo se i ja sam pobijedio. Sada, kada sam osvojio titulu u lakoj kategoriji, ako se želi boriti sa mnom, neka se spusti u tu kategoriju.”

To zasigurno neće biti problem za Diaza jer je veliku većinu svoje karijere i proveo u toj kategoriji, a tamo se trenutačno i natječe u UFC-u. Doduše, od meča protiv McGregora Diaz mudro čeka svoju priliku i “rubber dvoboj” koji će mu ponovno donijeti milijune dolara. Do tada će se baviti trijatlonom i uživati u životu.

Prema prvim McGregorovim izjavama nakon meča protiv Mayweathera, čini se kako je situacija jasna. Ne zanima ga nitko osim Diaza!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI