Svaka čast svima, ali pravi junak je Uriah Hall (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.07.2014 18:46h Autor:

Uriah Hall

Na UFC 175 eventu imali smo deset pobjednika, no samo jedan od njih je pravi junak. To je Uriah Hall, koji je sredinom prve runde slomio nožni prst, no nastavio je borbu te na kraju slavio sudačkom odlukom.

Na razne načine se postaje UFC zvijezda. Uriah Hall (9-4, 2-2 u UFC-u) je ime stvorio već svojim impresivnim nastupom u Ultimate Fighteru, no nakon jučerašnjeg nastupa sigurno je stekao još jedan veliki broj fanova te još jednom potvrdio zašto Dana White tog momka naprosto obožava.

Naime, u borbi protiv Thiaga Santosa, Hall je sredinom prve runde, pri jednom kicku slomio palac, no unatoč tome nastavio je borbu i odradio ju punim intenzitetom. Na kraju su ga nagradili i suci te mu dodijelili pobjedu jednoglasnom odlukom, a Uriah je nakon borbe napokon mogao posjetiti liječnika.

Da je ozljeda uistinu ozbiljna pokazala je i fotografija koja je objavljena nakon borbe. Na njoj možete vidjeti kako je izgledala Hallova noga, a slika uistinu nije lijepa za vidjeti. No, Hallu je glavno da je došao do pobjede, druge u nizu, koja ga stavlja u poziciju kandidata za protivnika iz Top 15 poretka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI