"Sva sreća da Dana White nije gay, inače bi mu borci morali pušiti"

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.06.2013 09:57h Autor:

Dana White

Dana White od žestokog protivnika odnedavno je postao veliki zagovornik prava gay zajednice u SAD-u i ne dozvoljava svojim borcima bilo kakve negativne istupe i izjave prema osobama spomenute seksualne orijentacije, no to ne znači da je lišen napada boraca koji su trenutno pod ugovorom s konkurentskim organizacijama.

Svjetski MMA mediji tako su zabilježili vrlo zanimljivo izjavu War Machinea, a radi se o 31-godišnjem američkom MMA borcu kojem je pravo ime Jonathan Koppenhaver. Trenutno nastupa u Bellatoru, a odradio je i dva meča u UFC-u.

War Machine kritički se osvrnuo na odnos UFC-a prema borcima…

"UFC neće platiti svojim borcima ni dolara više nego što to mora, oni imaju ogromnu moć. Ne daj Bože da je Dana White gay, jer da je to slučaj ja sam potpuno siguran da bi mu borci morali pušiti. Nitko se ne bi mogao boriti, a da mu prije ne popuši", rekao je.

"Time vam želim pokazati koliku moć ima UFC. Koliko god neki borac bio opak, morao bi pasti na koljena i popušiti kako bi dobio priliku nastupiti u UFC-u. To je istina. Kažem, sretni smo što Dana nije gay", dodao je.

Spomenimo i kako je War Machine u određenom razdoblju svog života nastupio u porno filmu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI