Suze brazilskog borca potvdile koliko teško skidanje kilograma je iza njega (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.10.2017 09:36h Autor:

Deiveson Figueiredo

Jedan od boraca koji su posljednji izašli na jučerašnje službeno vaganje za UFC Fight Night u Sao Paolu bio je brazilski borac muha kategorije, Deiveson Figueiredo. Ono što se onda dogodilo je apsolutno svakoga ostavilo bez teksta.

Ovaj veliki talent, koji je u slavio u svih svojih 12 profesionalnoj borbi, a ranije ove godine oduševio u UFC debiju, je do vage došao u suzama, koje nije mogao sakriti niti tijekom poziranja prije nego je stao na vagu. Sve je to dokaz kako je prolazio mukotrpan proces sve do samog izlaska na vagu, a suze su kombinacija onog što je proteklih sati prošao i olakšanja, odnosno sreće što je uspio u misiji zadovoljavanja potrebnih kilograma. Nakon tako nečega jednostavno nije mogao kontrolirati emocije.

Ipak, nije sve bilo tako jednostavno, budući da se borac ipak morao skinuti da bi prošao na službenoj vagi te je tek onda uslijedilo pravo olakšanje na njegovom licu. Figueiredo će danas nastupiti u borbi protiv također neporaženog Jareda Brooksa, no ova situacija je samo još jedan dokaz koliko skidanje kilograma može biti opasno, mukotrpno i nezdravo za borce. A znamo zašto borci skidaju kilograme te ćemo vas podsjetiti na našu nedavnu kolumnu. Pitanje je samo kada će svi shvatiti da nešto treba obavezno promijeniti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI