Sutrašnji UFC 192 ostao bez borbe Hendricksa i Woodleya

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.10.2015 17:45h Autor:

Johnny Hendricks

Sutrašnji UFC 192 iznenada je ostao bez jedne borbe na svom programu i to one sunaslovne, između Johnnya Hendricksa i Tyrona Woodleya.

Sve je šokirala vijest da se borba, koja je trebala donijeti idućeg izazivača u velter kategoriji, ipak neće održati, a problem je zdravstveno stanje Johnnya Hendricksa.

Što se tiče razloga ovog otkaza, prvi se oglasio Dana White, koji je izjavio kako je do ovoga došlo zbog Hendricksovih problema oko skidanja kilograma. To ne bi trebalo čuditi, pošto je Hendricks poznat kao jedan od boraca koji najviše skidaju prije svojih borbi, a ovo je prvi event gdje nije dozvoljen oporavak pomoću infuzije, tako da je vjerojatno po prvi puta koristio neki novi način.

Ipak, malo kasnije je ESPN došao do Johnnyevog menadžera, koji je izjavio kako ima blokadu crijeva te problema sa bubrežnim kamencem, zbog čega je sinoć završio na hitnoj. U svakom slučaju, Hendricks nije u stanju nastupiti te je borba otkazana, a Tyron Woodley ne može dobiti novog protivnika u ovako kratkom roku.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI