Sutra počinje Ultimate Fighter 20 (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.09.2014 12:48h Autor:

Pettis, Melendez i sudionice

Sutra s emitiranjem počinje 20. sezone Ultimate Fightera, vjerojatno najvažnija do sada, jer po prvi puta u povijesti, pobjednik ili u ovom slučaju pobjednica showa, automatski postaje i UFC prvakinja.

Prije nego emitiranje krene, UFC je organizirao promotivnu turneju, koja je završila u New Yorku, gdje su se pojavili treneri, Anthony Pettis i Gilbert Melendez, kao i sve djevojke koje sudjeluju u showu. Tim putem su se predstavili fanovi, kao i dali izjave medijama, pa tako i UFC-ovoj reporterki Megan Olivi, čiju reportažu donosimo u prilogu.

U showu nastupa 16 najboljih svjetskih borkinja u kategoriji do 52 kilograma, a to su: Carla Esparza, Alex Chambers, Felice Herrig, Joanne Calderwood, Aisling Daly, Justine Kish, Randa Marcos i Jessica Pene u timu pod vodstvom Anthonya Pettisa te Bec Rawlings, Emily Kagan, Rose Namajunas, Tecia Torres, Heather Jo Clark, Lisa Ellis, Angela Hill i Angele Magana u timu pod vodstvo Gilberta Melendeza.

Emitiranje počinje sutra, na Fox Sportsu 1 te UFC Fight Passu, a trajati će 13 tjedana. Službeno finale i event koji ga prati, održava se 12. prosinca u Las Vegasu.

 

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI