Sutra kreće Ultimate Fighter, Stipe i Cormier najavili fenomenalnu sezonu! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.04.2018 21:58h Autor:

Krause, Miočić, Velasquez i Cormier

Došlo je vrijeme za start 27. sezone Ultimate Fightera, čime ujedno kreće i nabrijavanje za borbu godinu, barem ukoliko se pita MMA fanove iz naše regije, onu između Stipe Miočića i Daniela Cormiera, na UFC 226 eventu. Njih ćemo sve do borbe svaki tjedan gledati kao trener u Ultimate Fighteru, koji su ovim putem i zajedno najavili.

Ono što su Miočić i Cormier već ranije naglašavali je činjenica kako se ova sezone neće vrtjeti oko trenera, nego oko boraca, za razliku od nekih ranijih sezona. Nekim fanovima to možda neće odgovarati, odnosno onima koji su navikli u showu gledati skandale (klik na kolumnu), ali ova sezona će zapravo vratiti showu ono zbog čega je nastao, nadmetanje mladih i talentiranih boraca za mjesto u najvećoj svjetskoj promociji, uz vodstvo boraca svjetske klase kao njihovih trenera i mentora.

Miočić i Cormier ovog puta imaju svaki po četiri borca lake i četiri borca perolake kategorije, a svih 16 imaju jednu bitnu zajedničku karakteristiku. Nitko od njih nije u dosadašnjoj profesionalnoj karijeri doživio poraz. Kao takvi ulaze u show, a na kraju će samo dvojica izaći iz njega bez da osjete najgori osjećaj u sportu (iako se porazi neće pisati na njihove pro skorove). Cormier je najavio kako će publika vidjeti fantastične borbe, što je također potvrdio i Miočić, ali su isto tako dodali kako je rivalitet već u showu bio sjajan. Kako je rekao DC, ovo je samo prvi korak procesa u kojem jedan drugog namjeravaju nadmašiti.

Naravno, ono glavno dogoditi će se 7. srpnja u Las Vegasu, dok je finale showa na rasporedu dan ranije, također u T-Mobile dvorani.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI