Suspendirani UFC-ovac opet pao na doping testu: Nije mi žao, osjećao sam se bolje!

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.05.2017 10:19h Autor:

Ricardo Abreu

Već smo pisali o slučaju Ricarda Abreua, UFC-ovog borca koji je uspio pasti na doping testu za vrijeme služenja suspenzije zbog dopingiranja. Radi se o zaista nesvakidašnjem događaju, no očito je da USADA i UFC odrađuju ozbiljan posao. Barem kada su u pitanju neki borci.

Ovih dana su američki mediji objavili da bi Abreuova prva suspenzija završila 1. srpnja 2018. godine, no kako je ponovno suspendiran, a za taj drugi ponovljeni prekršaj je dobio četiri godine. Završno bi se Abreu mogao boriti tek 1. srpnja 2022.

“Rekao sam da sam bolestan. Poslao sam UFC-u pismo rekavši da nisam spreman boriti se i da ću krenuti s tretmanom. Odmah mi je bilo mnogo bolje. Bio sam sretniji i ne žalim što sam to napravio. To me izbavilo iz depresije, ali sam se i dalje tjelesno osjećao prilično čudno. Doktor mi je sugerirao da napravimo neke testove krvi i oni su pokazali da su neki pokazatelji potpuno izvan dopuštenih granica. Predložio mi je zamjensku hormonsku terapiju”, objasnio je Abreu koji je upravo u tom trenutku bio ponovno posjećen od strane USADA-e.

S novom suspenzijom na leđima Abreu ne vidi više smisla čekati kraj suspenzije te se odlučio umiroviti. Nije poznato radi li se o konačnoj odluci kako javljaju MMA mediji…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI