Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Suspendirani Chad Mendes najavio skorašnji povratak (VIDEO) | Fight Site

Suspendirani Chad Mendes najavio skorašnji povratak (VIDEO)

UFC 26.10.2017 11:22h Autor:

Chad Mendes

Gotovo da smo zaboravili na Chada Mendesa koji već neko vrijeme izdržava suspenziju zbog pada na doping testu. No polako se bliži povratak ovog sjajnog UFC “contendera”, koji je zakazan za prvu polovicu 2018. godine.

Podsjećamo, Mendes je prvi put u karijeri izgubio dva meča zaredom (McGregor, Edgar) da bi zatim pao na doping testu koji je u njegovom tijelu pronašao zabranjeni GHRP-6. Iako je tvrdio da se radi o kremi protiv psorijaze, dobio je dvije godine suspenzije. Dvije godine za koje danas kaže da su mu pomogle u oporavku tijela načetog teškim naporima i velikim brojem borbi.

“Vratit ću se u Octagon ili u svibnju ili u lipnju iduće godine. To je period koji planiramo. Tada ću izbivati nešto više od dvije godine. U 24 godine, nikada nisam uzeo toliku pauzu. A borim se od pete godine života. Vjerujem da je ovo bilo i fizički i mentalno sjajno razdoblje za mene. Malo sam se maknuo od napora i pustio sam tijelo da potpuno zacijeli”, objašnjava UFC-ovac i dodaje:

“Imao sam mnogo sitnih ozljeda, stopalo je imalo frakturu, bilo je tu puno stvari za izliječiti. Osim toga, i mentalno sam se oporavio, dobio sam novi motiv za borbama. Ponovno osjećam glad. Ovo je sport u kojem ne možeš biti napola unutra. Ako nisi potpuno involviran, nastradat ćeš”, izjavio je Mendes u intervjuu s Jasonom Haristonom.

Mendes će po povratku imati 33 godine, a trenutačni profesionalni “score” mu se zaustavio na 17-4.

Čitav intervjuu u trajanju od gotovo 37 minuta pogledajte u videu:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI