Suprug UFC-ovke se ispričao zbog nacističkih tetovaža, ali ih ne može ukloniti (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.06.2018 10:15h Autor:

Screenshot (Instagram)

Suprug, a ujedno i trener UFC-ovke Andree Lee, Donny Aaron, se u nedjelju ispričao javnosti radi nacističkih tetovaža koje krase njegove obje podlaktice.

Podsjećamo, američka javnost je ostala šokirana fotografijom na kojoj se vidi Aaronova tetovaža na kojoj, a koja sadrži nacističku svastiku. Revni forumaši su brže bolje iskopali još jednu fotografiju Aarona na kojoj se vidi da na drugoj podlaktici ima simbol SS postrojbi.

U objavi na svom Instagram profilu suprug UFC borkinje i bivše LFA prvakinje se ispričao te je tetovaže pripisao “mladosti” i periodu života kada je bio u zatvoru. Također je otkrio kako ih ne planira ukloniti i da to nije opcija jer se savjetovao oko tog postupka i on u ovom slučaju nije moguć.

Ispričao se i MMA fanovima jer je možda bacio pogrešno svjetlo na ovaj sport, a na koncu je zaključio da je danas potpuno drugačija osoba, nego što je nekoć bio.

“Moj život je danas kulturno vrlo različit, Andrea je uspjela shvatiti moje tetovaže i vidi da nisam isti čovjek kao ranije. Ne mogu vam ponuditi drugo rješenje osim da sigurno više neću objavljivati fotografije mojih tetovaža, osim ako ih ponovno negdje ne iskopate. Držat ću kameru na Andrei, ona je prava zvijezda. Nemojte dopustiti da grijesi moje prošlosti definiraju budućnost. Mržnja prema meni se ne bi smjela preliti na Andreu. Ako morate mrziti nekoga, mrzite mene, a ne nju. Ona je najbolja osoba koju poznajem”, zaključuje Aaron.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI