Suprug Rachael Ostovich na sudu izjavio kako nije kriv

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.11.2018 13:33h Autor:

Arnold Berdon i Rachael Ostovich

Čini se kako bi pred UFC borkinjom Rachel Ostovich mogla biti duga i teška pravna bitka, budući da je njen suprug, Arnold Berdon, na sudu izjavio kako se ne osjeća krivim po pitanju optužbi za nanošenje teških tjelesnih ozljeda.

Berdon se pojavio na sudu gdje je morati izreći svoj stav o krivnji po pitanju optužbe za fizički napad drugog stupnja. Naime, Berdon je 18. studenog fizički nasrnuo na svoju suprugu, inače UFC borkinju Rachael Ostovich. Ona je uspjela pobjeći, ali je iz svega izašla s ozljedama te je hospitalizirana uz lom orbitalne kosti. Prvobitno se čak spominjalo da bi Berdon trebao biti optužen za pokušaj ubojstva, no na kraju je ipak u pitanju fizički napad drugog stupnja uz nanošenje teških tjelesnih ozljeda.

Berdon je izjavio kako se ne osjeća krivim te je saslušanje zakazano za 18. prosinca. Ostovich je u međuvremenu pokrenula postupak kojim bi se Berdonu zabranio prilazak njoj i njihovoj kćeri Ruby Rose te je u tome uspjela. Berdon im do 18. svibnja iduće godine ne smije prići na bliže od 30 metara, tako da Rachael barem po tom pitanju može biti mirna. Ipak, osim traumatičnog iskustva koje je proživjela te spomenutih ozljeda, Rachael je doživjela štetu i po pitanju toga što joj je otkazana UFC borba protiv Paige VanZant, koju je trebala odraditi u siječnju, na prvom UFC eventu koji će se emitirati putem ESPN programa.

Ostovich je izjavila kako ovo nije bio prvi put da je Berdon fizički nasrnuo na nju,odnosno da je već u svibnju bio nasilan, a po njenom Instagramu bi se dalo zaključiti kako su neko vrijeme bili odvojeni. Rachael je čak na društvenim mrežama uklonila prezime Berdon iz svog imena, s kojim je zapravo upisala UFC debi u prosincu prošle godine. Ovogodišnju UFC borbu odradila je samo kao Ostovich, a prezime Berdon nije vratila niti kada su se na Instagramu ponovno počele pojavljivati fotografije sa suprugom. Ipak, obiteljska idila kratko je trajala.

Ona još uvijek nije dala službeno priopćenje o ovome što se dogodilo, a na Instagramu većinom objavljuje motivirajuće poruke u obliku InstaStorya.

View this post on Instagram

Right off the ✈️ plane…. #TUF27FINALE 💕 LOVE this wall! 😍

A post shared by Rachael Ostovich (@rachaelostovich) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI