Suprug optužen za pokušaj ubojstva Britney Palmer

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.07.2015 19:24h Autor:

Britney Palmer i suprug

U braku prekrasne UFC-ove ring djevojke, Britney Palmer, baš i ne cvjetaju ruže, a loša situacija kulminirala je obiteljskim nasiljem koje je završilo tako da je Britney supruga optužila za pokušaj ubojstva te će Aaron Zalewsky biti sudski procesuiran.

Britney i njen suprug, financijski stručnjak Aaron Zalewsky, u braku su od svibnja prošle godine, a do sad nije bilo nikakvih informacija o njihovom neslaganju, štoviše na svakom javnom pojavljivanju izgledali su veoma bliski i zaljubljeni.

No, nedavno, tj 11. lipnja, se dogodila situacija zbog koje je Zalewsky uhićen te će biti procesuiran za pokušaj ubojstva svoje supruge. Kako su opisali pripadnici organa reda, Zalewsky je reagirao nakon što je čuo da je agent preko telefona njegovu suprugu nazvao "babe" oliti u slobodnom prijevodu "dušo".

Nakon toga je krenula svađa, a nakon što je Zalewsky primijetio da Britney sve snima na svoj mobilni telefon, pokušao ga joj je oduzeti te ju je gurnuo, nakon čega je ona udarila glavom u okvir kreveta. Nakon toga joj je rekao da spremi svoje stvari i ide, no nije joj dozvolio nego ju je koljenom na leđima pritisnuo na krevet te držao tako dvije minute, gdje je UFC-ova ring djevojka jedna dolazila do zraka.

Na kraju je Zalewsky pustio supruge, počeo grebati svoje ruke te govoriti: "Zašto mi to radiš? Sve što želim je da me voliš!"

Zalewski je uhićen dan kasnije, ali je pušten da se brani sa slobode, nakon što je uplatio jamčevinu u vrijednosti milijun dolara. Britney Palmer zaposlena je kao UFC djevojka od 2010. godine, kad je pristigla iz WEC organizacije, koja se pripojila UFC-u.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI