Surprise, surprise! Pogodite tko je tjedan dana bio Aldov susjed u hotelu

UFC 20.10.2016 15:25h Autor:

Jose Aldo & Conor McGregor

Conor McGregor vjerojatno nije prva osoba u čijoj se prisutnosti Jose Aldo želi naći.

Irac je bivšem kralju perolake kategorije krajem prošle godine oduzeo pojas nokautiravši ga za samo 13 sekundi, a prije toga su proveli mjesece zajedno putujući po svijetu i promovirajući borbu što i ne bi bilo tako strašno da McGregor nije koristio svaku priliku za vrijeđanje, provokacije i omalovažavanje nekada neuništivog prvaka.

Nakon meča borci su zakopali sjekiru i jedan drugom iskazali poštovanje, no to svejedno nije dovoljno da vam priča koju je za Combate podijelio Aldov trener Andre Pederneiras ne zvuči u najmanju ruku neugodno.

Naime, Aldo je u srpnju nastupio na UFC 200 priredbi u Las Vegasu gdje je pobijedio Frankieja Edgara i tako osigurao revanš s “The Notoriousom” koji je kao gost također bio u Vegasu te je gledao meč. Nakon eventa obojica su produžili svoj boravak u gradu, a UFC im je u hotelu rezervirao susjedne sobe.

“Nakon borbe s Frankiejem, Aldo je sa ženom ostao u Las Vegasu još tjedan dana. Sigurno je bila riječ o šali jer Lorenzo Ferttita je smjestio Alda u sobu do McGregorove. Tako da su obojica bili na balkonu, jedan je gledao u jednu stranu, drugi u drugu, i bili su jedan do drugoga.

Čak su se i šalili oko toga. U stvarnosti, između njih nema nikakve zle krvi.

Jedna od glavnih stvari koju prenosim svojim učenicima jest da je sport samo sport. Samo zato što ste izgubili od nekoga ne znači da prema njima trebate gajiti mržnju. To je to.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI