Super ideja: Greg Jackson VS Dana White (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.08.2012 14:55h Autor:

Greg Jackson VS Dana White

Dana White u proteklih par dana sasuo je drvlje i kamenje po Gregu Jacksonu, osobi koja je savjetovala Jonu Jonesu da odbije ponudu za meč protiv Chaela Sonnena nakon što se Dan Henderson ozlijedio.

Predsjednik UFC-a nikad nije bio preveliki obožavatelj Grega Jacksona, koji brine o karijeri nekoliko poznatih UFC-ovih boraca, uključujući aktualnog prvaka u poluteškoj kategoriji Jona Jonesa. Upravo je on među glavnim krivcima što je Jones odbio meč protiv Chaela Sonnena nakon što se Dan Henderson teže ozlijedio i morao je otkazati svoj nastup na UFC-u 151.

"UFC 151 bit će upamćen kao event kojeg su ubili Jon Jones i Greg Jackson", rekao je Dana.

Jedan UFC-ov fan došao je na fantastičnu ideju kako ipak spasiti priredbu. Umjesto da u glavnom meču nastupi Jon Jones protiv koga god već, mogli bi nastupiti upravo Greg Jackson i Dana White. Uopće ne sumnjamo da bi to bio jedan od najgledanijih UFC-ovih mečeva u povijesti, a sigurno bi i brojke od prodaje PPV-a otišle u nebesa.

Inače Jackson je u kratkom kontaktu s jednim inozemnim medijem izrazio svoju zbunjenost te mu nije jasno zbog čega su svi ljuti na njega i nezadovoljni što se Jones neće boriti protiv Sonnena.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI