Suparnici s eventa u Liverpoolu se kasnije sukobili i u hotelu

UFC 30.05.2018 19:27h Autor:

Silva vs. Taleb

Claudio Silva savladao je Nordine Taleba gušenjem u prvoj rundi, u borbi glavnog programa UFC Fight Nighta u Liverpoolu. Nažalost, njihov okršaj time nije završio, nego je u hotelu gotovo došlo do fizičkog obračuna.

Claudio Silva trijumfalno se vratio borbama nakon teške četiri godine, ali na njegovo slavlje pobjede protiv Nordinea Taleba bačena je mala sjena, nakon onoga što se dogodilo u hodniku hotela istu večer nakon što je event održan. Naime, kanadski borac je nasrnuo na Brazilca te je umalo došlo do novog fizičkog obračuna. Silva je ispričao što se dogodilo.

“UFC bi trebao reagirati na ovo i kazniti Taleba. Prolazio je i šutnuo me u nogu dok sam sjedio na podu, a onda se okrenuo prema meni i počeo me vrijeđati. Govorio je kako sam ga pokrao, kako nisam pobijedio u borbi. Kaže da sam rekao sucu da mi drži rukavice, a da sam onda to iskoristio da zatvorim gušenje”, rekao je borac, čija je smirena reakcija također razlog što nije došlo do veće gužve.

Na kraju su Taleba, koji je pokušavao inicirati okršaj, odveli njegovi timski kolege, dok su Brazilci cijelo vrijeme ostali hladni na provokaciju.

“Mi smo profesionalni borci i to nikako s njegove strane nije nikako bilo profesionalno ponašanje. Osjećam se jako loše jer sam se došao boriti i nemam loše emocije ni prema kome, nikoga ne mrzim. Došao sam odraditi svoj posao pa sam ga na kraju samo gledao i smijao se jer ja nisam netko tko će raditi takve stvari. Nisam nikada doživio tako nešto i nije bilo ugodno.”

Taleb bi trebao naučiti prihvatiti poraz, budući da je iz snimke vidljivo da nikakvog varanja nije bilo. Pobjeda Silve čista je i u potpunosti zaslužena.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI