Sumnje su se potvrdile: Ostovich se ne može boriti protiv VanZant

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.11.2018 16:22h Autor:

Paige VanZant i Rachael Ostovich

Muški fanovi su se itekako radovali meču između dvije UFC ljepotice, Rachael Ostovich i Paige VanZant, koji se trebao održati na prvom povijesnom “UFC on ESPN” eventu planiranom za 19. siječanj.

Nažalost, nemili incident koji se dogodio proteklog vikenda na Havajima, a u kojem je napadnuta Rachael Ostovich, je kumovao njegovom otkazivanju. I ranije se špekuliralo da Havajčanka neće moći nastupiti u siječnju radi loma orbitalne kosti. Sada je takve slutnje potvrdio njezin menadžment “Suckerpunch Entertainment”.

U izjavi za medije su se kratko osvrnuli na napad na svoju klijenticu, zamolili su za diskreciju, ali su također i otkazali nastup protiv VanZant.

Policija istražuje napad na UFC-ovku Ostovich, navodno joj je suprug slomio orbitalnu kost

“Izuzetno nesretan incident se dogodio u nedjelju kasno navečer s Rachael Ostovich koji je rezultirao tako što joj je slomljena orbitalna kost i prilikom napada je zadobila još neke ozljede. Radi ovih ozljeda neće moći nastupiti u svojoj nadolazećoj borbi protiv Paige VanZant 19. siječnja”, stoji u izjavi u kojoj se nastavlja:

“Rachael je trenutačno kod kuće, izašla je iz bolnice i vrijeme provodi s obitelji. U narednim danima će morati obaviti još neke preglede orbitalne kosti. Obitelj je zamolila za privatnost dok prolazi kroz ovaj težak period. Htjeli bi se ovom prilikom zahvaliti UFC-u na potpori koju su joj pružili kao i njezinim fanovima koji su se zabrinuli za nju, baš kao i pripadnicima medija.”
_______________________

Prema izvještaju policije u Honoluluu, otvorena je istraga radi fizičkog napada drugog stupnja koji je podrazumijevao napadnutu 27-godišnjakinju i 27-godišnjeg muškarca koji je bio napadač. Glasnogovornica policije u Honoluluu Sarah Yoro je za MMAFighting otkrila da se napad dogodio u nedjelju, oko 02:00 sata ujutro.

“Žrtva je zadobila ozljede glave i radi njih je primljena u bolnicu”, izjavila je Yoro dodavši da su se žrtva i napadač navodno svađali prije napada koji se dogodio u kvartu Waianae.

Napad drugog stupnja na Havajima znači kazneno djelo i ne tretira se kao prekršaj, nego puno ozbiljnije što napadača stavlja u vrlo nezavidan položaj jer mu prijeti zatvorska kazna.

Iako policija nije htjela otkriti ime napadača, navodno se radi o supruzi Rachael Ostovich Arnoldu Berdonu. On je također MMA borac te se očigledno radilo o bračnoj svađi koja je mogla završiti tragično. Ostovich je, naime, prevezena u bolnicu gdje joj je utvrđen prijelom orbitalne kosti.

Berdon je borac bantam kategorije koji se bori u Titan FC-u. Posljednje je nastupio u lipnju ove godine, a kao profesionalac ima 6-2 u karijeri.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI