Suludo: “Ludi klinac” preko društvenih mreža prijeti Huntu da će mu silovati djecu

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.01.2017 15:41h Autor:

Mark Hunt/Facebook

Da bi prijetili najopakijem nokauteru u povijesti Octagona i jednom od najtežih ljudi koji su ikada stupili u legendarni kavez te svakako čovjeku kojeg je gotovo nemoguće nokautirati, morate imati “čelična muda”. To nije pretjerivanje, to su činjenice. No, ova vijest, koja bi vrlo vjerojatno trebala naći svoje mjesto u rubrici “vjerovali ili ne” (da je imamo), možda potvrđuje suprotno.

Da bi na najgnjusniji i najboljesniji način prijetili TOP UFC teškašu Marku “Super Samoan” Huntu, dovoljno je biti samo nepromišljen “teenager”. To potrđuje slučaj koji se dogodio bivšem K-1 WGP pobjedniku ovih dana.

Naime, miljenik MMA fanova se u srijedu preko društvenih mrežea požalio kako mu je dječak imena Benji Plant ostavio poruku u kojoj mu eksplicitno prijeti na najgnjusniji način.

“Silovat ću tvoju četverogodišnju i šestogodišnju djecu”, prijetio je Huntu koji je prema vlastitom priznanju slučaj prijavio policiji.

“Ovaj klinac Benji Plant iz Burnie Tasmanije mi je ostavio poruku na društvenoj mreži preteći da će silovat moju četverogodišnju i šestogodišnju djecu. Već sam ovaj slučaj prijavio policiji. Žao mi je što takva sranja nije imao hrabrosti reći mi u lice. Zašto bi itko nešto ovako govorio drugome? To me čini toliko ljutim. Dečko, u problemu si…”, napisao je Hunt i priložio slike Benjia Planta.

Za sada nema informacija je li policija pokrenula istragu i ako jest, kako ona napreduje. No, nekako imamo osjećaj da ova priča nije završila.

I na kraju mali savjet za ovog nepromišljenog “klinca”. Benji, ispričaj se brzo gospodinu Huntu jer je policija najmanje što bi te trebalo brinuti nakon što tako nešto izgovoriš ovoj “nokaut mašini”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI