Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Sudionici prve sezone Ultimate Fightera okupili se nakon 13 godina (FOTO) | Fight Site

Sudionici prve sezone Ultimate Fightera okupili se nakon 13 godina (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.08.2018 18:21h Autor:

TUF 1 sudionici

Sudionici prve sezone Ultimate Fightera okupili su se 13 godina nakon emitiranja showa koji je promijenio povijest MMA-a i usmjerio ga onome što je postao danas.

Prva sezona imala je u svom rosteru 16 boraca, od kojih su mnogi kasnije postigli velike MMA karijere, dok su treneri bili tada možda i dvije najveće UFC zvijezde, Randy Couture i Chuck Liddell. Finale showa donijelo je ogromnu gledanost i popularnost UFC-u, a pobjednici sezone bili su Diego Sanchez u srednjoj te Forrest Griffin u poluteškoj kategoriji. Nešto više o Ultimate Fighteru pisali smo u kolumni na podijeljenom linku.

Sudionici prve sezone sada su se ponovno okupili te su pokušali napraviti fotografiju gotovo identičnu onoj službenoj iz 2005. godine. To nažalost nisu mogli u potpunosti učiniti, budući da se tri sudionika nisu pojavila na okupljanju, a ne znamo razloge zašto je to tako. To su Josh Koscheck, Lodune Sincaid i Jason Thacker. No, svi ostali su to, a neke poznamo kao dugogodišnje UFC zvijezde pa čak i kandidate za titulu.

Pogledajte kako izgledaju danas, a kako su izgledali onda. Mi vam nećemo otkriti tko je tko na slici, pokušajte do toga doći sami. Ukoliko ste dugogodišnji UFC fan, većinu ih jako dobro poznajete.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI