Sučeljeni sudionici Fight Nighta u Moskvi (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.09.2018 17:48h Autor:

Mark Hunt i Aleksei Oleinik

U Moskvi su, u vrlo opuštenom raspoloženju, odrađena sučeljavanja boraca koji će u subotu odraditi borbe na prvom ruskom MMA eventu.

Na pozornicu su stali sudionici glavne četiri borbe, a kod nikoga nije bilo apsolutno nikakvih povišenih tenzija. Mark Hunt i Alexei Oleinik se se na kraju, umjesto ljetog pogleda, zagrlili poput dugogodišnjih prijatelja te su na taj način pozirali fotografira. Naravno, to ih neće spriječiti u tome da u subotu pokušaju jedan drugog udarcem baciti u teški nokaut ili gušenjem poslati na spavanje.

Nikita Krylov u kavez se vraća borbom protiv Jana Blachowicza, a njihovo sučeljavanje nije bilo ništa manje opušteno od spomenutog dvojca iz naslovne borbe. Tu su još bili Andrei Arlovski i Shamil Abdurakhimov te Alexey Kunchenko i Thiago Alves. To su ujedno četiri para na glavnom programu eventa.

Spomenuti glavni program u subotu počinje u 20 sati, dok ćete uvodne borbi moći pratiti već od 16 sati. Cijeli raspored borbi možete vidjeti između dva dolje podijeljena videa s današnjeg sučeljavanja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI