Sučeljavanja u Singapuru: Cerrone se suzdržavao reakcije na Edwardsove provokacije (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.06.2018 19:44h Autor:

Donald Cerrone i Leon Edwards

Nakon što su zvijezde UFC Fight Nighta 132 u Singapuru odradile press konferenciju i “medijski dan”, isti su izašli po prvi put na pozornicu odraditi sučeljavanja, a naravno da je najzanimljivije bilo ono između Leona Edwardsa i Donalda Cerronea, u stanju kakvog ga rijetku viđamo.

Nema više nikakve sumnje u to da ćemo u Singapuru gledati jednog drugačijeg Donalda Cerronea. Za razliku od opuštenog i uvijek raspoloženog Cowboya, ovog puta imamo jednog ljutog i nabrijanog borca kojem ovog puta borba neće biti samo ono što mu je inače, odnosno kombinacija posla i užitka. Ovog puta imamo Kauboja kojem je ovo nešto više, borba u kojoj postoji nešto osobno i dodatna želja da pobijedi i osramoti svog protivnika.

Nakon ružnih izjava, kakvih nije manjkalo posljednjih dana, Edwards je na ovom sučeljavanju pokušao isprovocirati Cerronea. Kauboj nije reagirao, no po govoru tijela se dalo vidjeti kako je ponašanje engleskog borca napravilo efekta. Samo je kratko nešto odgovorio i ostao pribran, no teško je ne biti iznenađen ovakvim Donaldom Cerroneom. Biti će zanimljivo vidjeti hoće li izgorjeti u tome ili ćemo vidjeti još agresivnijeg, nabrijanijeg i boljeg Kauboja nego što smo ga gledali u nekima od posljednjih nastupa.

Osim njih dvojice, sučeljeni su svi preostali sudionici glavnog programa. Sunaslovna borba ona je između Tysona Pedra i Ovincea St. Preuxa, tu je vrlo zanimljiv duel ženske muha kategorije između Jessice Eye i Jessice-Rose Clark, kao i borba velter kategorije između Li Jinglianga i Daichia Abea. Sučelili su se i jedni sudionici uvodnih borbi, odnosno Felipe Arantes i Song Yadong, borac iz Kine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI