Sučeljavanja u Brazilu: Bigfoot i Nelson zagrljeni, djevojke ozbiljne i nabrijane (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.09.2016 19:00h Autor:

Antonio Silva i Roy Nelson

Dan prije vaganja za UFC Fight Night 95, u Brasiliji je održan medijski susret, nakon kojeg su sučeljeni sudionici i sudionice tri glavne borbe ovotjednog UFC eventa.

Posebno srdačno su se pozdravili prijatelji Antonio Silva i Roy Nelson, koji su već ranije naveli kako su inače veliki prijatelji, ali da nisu mogli birati žele li se boriti međusobno. Oni su se zagrliti, a tako su i odradili fotografiranje, uz puno osmijeha.

Sudionice glavne borbe, Cristine Justino i Lina Lansberg nisu se baš tako srdačno pozdravile, odnosno obje su pokušale zadržati što ozbiljniji izraz lica. Ipak, kod fotografiranja lijepom Lini je ipak pobjegao osmijeh. Ono što bi ju moglo zabrinjavati je razlika u tjelesnoj građi između njih dvije, odnosno čini se kako bi Brazilka, pa čak i da prođe sutrašnju vagu, trebala imati veliku prednost u tom aspektu.

Osim ta dva para, sučeljeni su i sudionici sunaslovne borbe, Renan Barao i Phillipe Nover, no kroz cijeli tjedan njih dvojica prolaze podosta neprimjetno. Tko zna, možda se nakon borbe bude puno više pričalo o njima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI