Sučelili se sudionici subotnjeg Fight Nighta u Brazilu (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.02.2018 17:57h Autor:

Ševčenko vs. Cachoeira

U brazilskom Belemu odrađen je medijski dan, a nakon njega i sučeljavanje glavnih sudionika i sudionica subotnjeg Fight Nighta 125.

Nakon što su odradili svoje zadaće druženja s medijima i odgovaranja na pitanje, sudionici pet najzanimljivijih, odnosno pet glavnih borbi, pred publikom i medijima su odradili sučeljavanja. Ovo nam je zapravo prava prilika i da vidimo kako borci i borkinje izgledaju prije posljednje faze rezanja kilograma, s kojom će krenuti večeras, da bi za sutra bili spremni te na potrebnim težinama.

Vrlo napeto sučeljavanje vidjeli smo od Valentine Ševčenko i Priscile Cachoeire, gdje je posebno fokusirana bila Brazilka, svjesna prilike koja je ispred nje, odnosno činjenice da bi već pobjedom u UFC debiju mogla naći svoje mjesto u borbi za titulu. Ipak, na kraju su se srdačno pozdravile, no u kavezu će odnosi sigurno biti daleko od idealnih.

Uvijek zabavan i opušten bio je John Dodson, koji je u svoje raspoloženje uveo i Pedra Munhoza te je teško bilo zaključiti kako njih obojicu čeka možda i ključna borba karijere. Također su se vrlo srdačno pozdravili i sudionici glavne borbe, u kojoj će teško biti takve srdačnosti, nego nema sumnje kako će obojica krenuti po brzi nokaut. To su naravno Lyoto Machida i Eryk Anders.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI