Sučelili se sudionici iduće tri borbe za UFC titulu (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.08.2017 18:44h Autor:

Ferguson vs. Lee

Iako se ovog vikenda u Las Vegasa događa jedan drugi spektakl, UFC je iskoristio priliku da u “Sin City” dovede sudionike iduće tri borbe za titulu prvaka odnosno prvakinje te da iste odmah sučeli licem u lice.

Valentini Ševčenko i Amandi Nunes je sučeljavanja već vjerojatno preko glave, no i ovog puta su to morale odraditi, a morati će još koji puta, prije nego 9. rujna napokon odrade svoju borbu. Naravno, ukoliko ovog puta ne bude problema. Ovoga puta se vidjelo kako niti kod jedne nema nabrijanosti, nego su to odradile kao nešto što jednostavno moraju. Objema je sigurno dosta svega i jednostavno žele ono što imaju između sebe razriješiti iza zatvorenih vrata UFC kaveza.

Zato se Tony Ferguson i Kevin Lee, koji 7. listopada vjerojatno predvode UFC 216, tek zagrijavaju, no među njima već ima dovoljno antagonizma, koji bi mogao dovesti do sjajne borbe za titulu UFC prvaka lake kategorije. Inače vrlo incidentni Lee je ovog puta s druge strane dobio protivnika koji nikome ne ostaje dužan, a Dana White je bio između njih za slučaj da se vatra malo rasplamsa. Ovog puta je ipak sve ostalo samo na riječima, gdje se Lee prijetio, a Ferguson podosta elegantno odgovarao. UFC 216 već sada je zanimljiv samo zbog ovog duela dva brbljavca bez dlake na jeziku.

Osim ova dva duela, sučeljavanje su također odradili Demetrious Johnson i Ray Borg, koji 9. rujna predvode UFC 215 u Edmontonu. Pogledajte!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI