Subotnji UFC event ostao bez jedne borbe

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.03.2018 00:30h Autor:

Marshman vs. Scott

Problemi sa skidanjem kilograma još su jednom uzrokovali otkazivanje jedne UFC borbe, ovoga puta manje od dva dana prije eventa na kojem se trebala održati. Jack Marshman nije zadovoljavajuće skidao za svoj debi u velter kategoriji i UFC ga je odlučio ukloniti s programa.

28-godišnji Marshman (22-7, 2-2 UFC), inače prvi Velšanin koji je potpisao ugovor s UFC-om (kasnije se pojavio Brett Johns), do sada se cijelu karijeru borio u srednjoj kategoriji, no za London se odlučio prebaciti u velter. Protivnik mu je trebao biti Eliseu Zaleski Dos Santos, no Brazilac je sredinom veljače otkazao borbu i UFC mu je namijenio britanskog kolegu, Brada Scotta (11-5, 3-4 UFC), kojem je to također trebalo biti prvo spuštanje iz srednje kategorije u velter.

Ipak, na kraju je izvisio Scott, koji je prihvatio borbu uz kraći kamp, da bi na kraju ostao bez nje. UFC-ov medicinski tim danas je provjerio Marshmana te su zaključiti kako nije u stanju skinuti višak kilograma u vremenu koje je preostalo do sutrašnjeg vaganja te je njegova borba otkazana. Ovo je drugi sličan slučaj u posljednje vrijeme, nakon što je krajem veljače na sličan način nastup zabranjen Gilbertu Burnsu. No, njemu se to dogodilo na samom početku Fight Weeka, a Marshmanu manje od 24 sata prije službenog vaganja.

Inače, Velšanin je danas sudjelovao na medijskom druženju, odakle je objavio fotografiju na Instagramu uz poruku kako se osjeća odlično i kako mu je preostala tek posljednja faza rezanja kilograma do borbe. Biti će kako je ipak bio previše optimističan, kako po tom pitanju, tako i po pitanju sebe kao borca velter kategorije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI