Subotnji nastup Artema Lobova dobio svoju vlastitu najavu (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.04.2018 22:29h Autor:

Caceres vs. Lobov

Iako Artema Lobova u MMA svijetu možemo smatrati antiherojem, UFC i tu vrstu popularnosti koristi te moramo priznati kako su njegove borbe zbog svega toga vrlo gledane. Tako je i subotnji okršaj protiv Alexa Caceresa čak dobio svoju posebnu video najavu.

Riječ je o borbi koja predvodi Fight Pass dio uvodnog programa UFC 223 eventa, ali ujedno i o borbi dva borca koji rijetko kada razočaraju svojim nastupima, barem ako gledamo na uzbuđenje koje njihove borbe donose. Obojica su borci koji obećavaju akciju te su obojica borci koji mogu završiti borbu u svakom trenutku. Biti će to duel atraktivnih neočekivanih poteza, kakvih je prepun Caceresov repertoar i bombi u šakama koje posjeduje Lobov. No, za to prvo mora uspjeti skratiti distancu na one s koje će moći djelovati.

Nema sumnje kako će ova borba biti gledana i to iz više razloga. Jedan od njih sigurno je taj da će odmah uz kavez biti Conor McGregor, koji je u posljednje vrijeme sklon incidentnim situacijama ili neočekivanim potezima, tako da će se svakako jednim okom gledati prema njemu. Drugi je taj da će ovo svakako biti uzbudljiva borba pa čak i kandidat za borbu večeri. Iako većina smatra da Artemu Lobovu nije mjesto u UFC-u, ovo je svakako borba kojoj se MMA fanovi raduju.

Pogledajte najavu!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI