Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Struve: U teškoj kategoriji, Jones bi ostao bez svojih prednosti | Fight Site

Struve: U teškoj kategoriji, Jones bi ostao bez svojih prednosti

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.03.2014 09:29h Autor:

Stefan Struve

Stefan Struve se vraća u UFC-ov kavez nakon pauze od preko godinu dana, uzrokovane kardio-vaskularnim problemima. Za portal bloodyelbow dao je interview u kojem je prokomentirao stanje u teškoj kategoriji te mogući dolazak Jona Jonesa među teškaše.

"U ovo vrijeme dok me nije bilo, čini mi se da se gotovo ništa nije promijenilo u teškoj kategoriji, Cain je najbolja, JDS je broj dva, a ostali su iza. Werdum i Browne su vrlo dobro i dobro je da se oni bore za izazivača, a vjerujem da će Werdum to odvesti do druge runde, gdje bi trebali vidjeti kakav je zapravo Browne", rekao je Skyscraper.

Iako je UFC potpisao nekoliko novih boraca, Struve tu ne vidi potencijal: "UFC je potpisao nekoliko dobrih momaka, no među njima nema niti jednog za kojeg mislim da bi mogao napraviti nešto ozbiljnije u UFC-ovom Top 10 poretku."

Naravno, jedna od neizbježnih stvari je Jon Jones i njegov potencijalni prelazak u tešku kategoriju, što bi sigurno bilo osvježenje, no Struve tu ima mišljenje kakvo i veliki broj fanova: "Jonesova glavna prednost u poluteškoj kategoriji je u rasponu i dohvatu, a to u teškoj više ne bi imao. Vidjeli smo kako je izgledao protiv Gustafssona kada je ostao bez tog elementa. On je sjajan borac i bio bi vrlo dobar u teškoj kategoriji, no morao bi promijeniti svoju taktiku i stil, jer više ne bi bio najviši i najveći borac, nego bi došao kod momka većih od sebe."

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI