Struve se vraća protiv Mitrionea na UFC 175

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.05.2014 19:53h Autor:

Stefan Struve

Nakon što su mu liječnici dali dozvolu da može nastaviti karijeru, Stefan Struve saznao je i koja će mu biti povratnička borba. Nastupit će na UFC 175 eventu, a protivnik će mu bit Matt Mitrione.

16 mjeseci nakon što je odradio svoju posljednju borbu, u kojoj je poražen od Marka Hunta, Stefan Struve (25-6, 9-4 u UFC-u) ponovno će nastupiti unutar UFC-ovog kaveza. To će se dogoditi na UFC 175 eventu, 5. srpnja u Las Vegasu. Protivnik mu je američki udarač Matt Mitirone.

Prije godinu dana situacija za Struve nije izgledala najbolje. Zbog srčanih problema, odnosno urođene mane, pretpostavljalo se da će morati završiti svoju karijeru. Ipak, rehabilitacija je prošla sjajno i liječnicu su Struveu dozvolili povratak borbama.

Matt Mitrione (7-3, sve u UFC-u) je borac koji nikako da napravi korak više u svojoj karijeri, iako je cijelo vrijeme tu negdje. Nakon što je svoju UFC karijeru startao s nizom od pet pobjeda, uslijedio je pad, tijekom kojeg je poražen u tri od iduće četiri borbe, no ovogodišnja pobjeda protiv Shawna Jordana vratila ga je u prvi plan i pobjedom protiv Struvea mogao bi se nači u Top 15 poretku teškaša.

UFC 175 predvodi borba Chrisa Weidmana i Lyota Machide za UFC-ovog prvaka u srednjoj kategoriji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI