Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Struve se osjeća dobro, ali Dana traži dodatne pretrage | Fight Site

Struve se osjeća dobro, ali Dana traži dodatne pretrage

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.07.2014 21:13h Autor:

Stefan Struve

Nakon što se onesvijestio u svlačionici te nije nastupio na UFC 175 eventu, Stefan Struve kaže da se osjeća dobro i da je sve bila samo mjera opreza. Ipak, Dana White ne želi riskirati i namjerava Struvea poslati na još neke dodatne testove.

Dana White je izrazio zadovoljstvo time što se nizozemski borac osjeća dobro, što je i izjavio. Ipak, prije nego mu dozvoli nastup, ipak bi volio odraditi još neke stvari. "Da, on se osjeća dobro. Doktori su ga pregledali i otpustili. Znate, to njegovo stanje je čudno, svaki specijalist ga je pregledao i rekao da je dobro i komisija mu je dozvolila povratak. Ovo izgleda kao situacija s Holyfieldom. Kažu ti da se moraš umiroviti, nakon toga se ipak vratiš. Mislim kako je to njemu bio napad panike, uzrokovan cijelom situacijom. Počeo je hiperventilirati, pao mu je krvni tlak, čudna stvar, no drago mi je da je sad dobro", rekao je White.

No, predsjednik UFC-a ipak nije siguran u to sve i volio bi da se Struveovo stanje još dodatno provjeri. To je i potvrdio: "To je nešto o čemu se mora razmisliti. Postoje neki momci koji se toliko užive u natjecanje i borbe da ih ništa ne može omesti. Izgleda kako Struve nije jedan od njih. Počeo se ponašati kao da ponovno nešto nije u redu s njegovim srcem. Ali ponavljam, to su sve stvari što sam ja čuo. Ipak, mislim kako bi trebao odraditi još neke testove, prije svega bi trebao preispitati sam sebe. On je talentiran i sjajan momak i svi ga volio, no ne znam što ćemo s njim, znat ćemo uskoro."

Podsjećamo, White je honorirao i Struvea i njegovog protivnika Mata Mitrionea, jednako kao da su se borili i došli do pobjede.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI