Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
"Struve se mora zapitati smije li opet u oktogon!" | Fight Site

"Struve se mora zapitati smije li opet u oktogon!"

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.03.2013 09:05h Autor:

Stefan Struve

Stefan Struve pretrpio je na UFC-ovom eventu u Japanu iznimno težak nokaut u meču protiv Marka Hunta, a to mu je bio peti poraz u karijeri koji je pretrpio nokautom. Jedan doktor odlučio je malo zaokupiti pažnju medija svojom izjavom i savjetom da bi Nizozemcu bilo najpametnije završiti karijeru.

Dr. Johnny Benjamin odlučio je poslati ozbiljno upozorenje Struveu i objasnio da bi mogao imati ozbiljnih posljedica po svoje zdravlje ukoliko se nastavi boriti i gubiti na slične načine kao što je to bio slučaj u Saitami.

"Pretpostavljam da će Stefan htjeti natrag u oktogon čim dobije prvu dozvolu od svog liječnika. Kost će možda zacijeliti, ali s mozgom je ipak ozbiljnija situacija. On je mlad, ali ovo mu nije prvi put da je izgubio nokautom. Trebao bi se zapitati treba li se i dalje nastaviti boriti. Nije dobro imati toliko potresa možda u tako mladim godinama."

"Struveu na osobnoj iskaznici možda piše da ima 25 godina, ali zbog svih tih nokauta on je zapravo gledano u fiziološkim godinama puno stariji. Iako to nitko neće htjeti čuti, on bi trebao ozbiljno razmisliti o kraju karijeru. Možda bi Dana White trebao s njim popričati o tome, već dva ili tri potresa mogu nanijeti trajnu štetu, a on ih je prošao već pet", rekao je doktor.

Struve je u UFC-u od 2009. godine kada je započeo svoju karijeru u najboljoj svjetskoj MMA organizaciji porazom od Stefana Struvea, a ukupno gledano tijekom cijele karijere ubilježio je 25 pobjeda i šest poraza (pet nokautom i jedan zahvat).

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI