Struve se dobro oporavlja

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.01.2014 11:09h Autor:

Stefan Struve

Nizozemac Stefan Struve bio je jedna od UFC-ovih teškaških zvijezda u usponu sve dok mu nisu otkriveni problemi sa srcem. Sada je sve u redu i uz dozvolu liječnika očekuje potpuni povratak.

Posljednju borbu 25-ogodišnji Struve odradio je u ožujku prošle godine. Tada je poražen od Marka Hunta, a onda je došlo ono čemu se najmanje nadao. Problemi sa srcem odvojili su ga od borbi. No, po svemu sudeći problemi bi trebali postati stvar prošlosti.

"Sve se odvija dobro. Sve je prošlo onako kako su doktori željeli. Trenutno mi je srce još nešto veće nego što je uobičajeno. Razlog je u tome što sam prilično visok (213 cm), ali i zato što sam sportaš. Rodio sam se s tom srčanom manom i ako je ne liječiti može postati opasno."

Struve je već ranije izjavio kako je tijekom borbe s Huntom osjećao nedostatak snage. Sad se vratio treninzima i sparira po pet rundi te se osjeća odlično.

"Doktori su rekli da ću se moći vratiti normalnom ritmu, a to znači da ću se vratiti borbama."

No, prije potpunog povratka očekuje ga još jedan pregled. Ukoliko sve prođe kako se očekuje vratit će se najranije za četiri mjeseca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI