Struve: Na dobar dan mogu pobijediti svakog teškaša!

UFC 25.05.2012 06:37h Autor:

Barry vs. Struve

Stefan Struve jedan je od teškaša koji svojom pojavom uvijek plijeni pažnju, razlog tome je, naravno, činjenica da je najviši borac UFC-a sa svoji 212 centimetara visine. Samopouzdani Struve bori se u Las Vegasu, a čini se kako smatra da može pobijediti svakog u UFC-ovom kavezu.

“Mislim da na svoj dobar dan u UFC-u mogu pobijediti bilo kojeg borca. Ne bojim se boriti s nikime na podu. Radi se jednostavno o vjeri u svoje kvalitete i ostavljanju maksimuma u kavezu. Ukoliko to napravim, ne vidim nikoga tko bi me mogao razbiti”, rekao je Struve.

Nizozemski borac najavljuje da se Lavaru Johnsonu loše piše ukoliko ga sruši na pod. Nije ni čudno s obzirom da je Struve 15 od 23 svoje pobjede ostvario submissionom. “Mislim da on jako dobro zna da ukoliko me sruši da će se naći u svijetu nevolja.”

“Ljudi kažu da on udari vrlo jako, ali to je iz razloga što daje svoj maksimum, on nema kvaliteta u parteru. Jedino što on može napraviti i kako može pobijediti je nokautom. Ako iskoristim svoj doseg ruku i svoju visinu, vjerujem da me neće moći ni dotaknuti”, smatra Struve.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI