Struve: Ja ću prekinuti pobjednički niz Miočića!

UFC 19.09.2012 14:54h Autor:

Stefan Struve

Za samo deset dana u Engleskoj nas očekuje UFC-ova priredba u čijem glavnom meču večeri nastupaju Stipe Miočić i Stefan Struve, a Nizozemac je uvjeren da može biti prvi koji će našem borcu nanijeti poraz.

U razgovoru za jedan inozmeni portal Struve je otkrio da vidi svoju prednost u iskustvu te da nema namjeru prekinuti svoj niz od tri pobjede. Uvjeren je da je upravo on taj koji može Stipi nanijeti prvi poraz u karijeri.

Vidio sam sve to i ranije i mogu reći da me to ne smeta jer sam već dobivao neporažene borce. Ovo je test za oboje, a ja sam mu najveći protivnik do sada. Jednostavno se još uvijek nije borio s borcem koji je bio dovoljno dobar da ga pobijedi. Poprilično sam siguran da sam ja ta osoba. Ja imam sada tri uzastopne pobjede i planiram doći također do četvrte", najavio je Stefan.

"Stipe je čvrst borac, uvijek napada, no iskustvo je na mojoj strani. Sigurno ima dobrih vještina, ali ja imam odgovor na sve njegove poteze. Ako me želi baciti u parter morat će se dobro namučiti", smatra nizozemski borac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI