Struve želi meč protiv Velasqueza!

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.03.2013 09:58h Autor:

Stefan Struve

Je li Stefan Struve došao na korak do meča za titulu prvaka UFC-a u teškoj kategoriji? Ako se njega pita odgovor bi bio 'da', no Dana White ipak vjerojatno ima nešto drukčije planove.

Ogromni Stefan Struve ovog će se vikenda naći u oktogonu u Japanu, a protivnik će mu biti neugodni Mark Hunt. Nizozemski neboder uvjeren je da u slučaju pobjede nad Huntom zaslužuje priliku u doglednoj budućnosti boriti se za titulu prvaka.

"Ako pobijedim Hunta prekidom bit će to moj niz od pet pobjeda u kojima sam slavio prije kraja borbe. To je nešto što trenutno nitko nema u teškoj kategoriji i zbog toga mislim da zaslužujem biti izazivač broj jedan. Postoji mnogo stvari koje su potrebne kako bih se mogao nositi s najboljima u kategoriji, a ja mislim da imam sve to", uvjeren je Stefan.

"Ja sam imao svega 21 godinu kada sam stigao u UFC. Trebalo mi je određeno vrijeme kako bih postao bolji borac, kako bih odrastao i sad napokon mogu reći da više nisam dječak među muškarcima, sad sam pravo ogromno čudovište. Većina teškaša svoj vrhunac dostigne negdje oko 30. godine života , tako da gledano s te strane ja još imam sasvim dovoljno vremena da dođem do te faze. Prije gotovog svakog meča mi kažu da nisam favorit, ali ja ću još jednom pokazati drukčije", rekao je Struve.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI