Strikeforce otkazao još jednu priredbu, ali najavljuju svoj povratak!

UFC 13.10.2012 09:56h Autor:

Strikeforce pojas

Strikeforce je bio primoran otkazati još jednu priredbu, ali Daniel Cormier  ipak prema svemu sudeći ne može još uvijek u UFC.

Početkom ovog mjeseca pojavila su se iznimno ozbiljna nagađanja o tome da Strikeforce definitivno broji svoje posljednje dane s obzirom da će se njihov ugovor s TV postajom Showtime uskoro raskinuti. Da sve te priče ipak nisu bez temelja potvrđeno je i jučer najnovijom informacijom koja je stigla iz Strikeforcea.

Scott Coker objavio je i službeno da njihova priredba koja se trebala održati početkom idućeg mjeseca je definitivno otkazana. Problemi su započeli ozljedom Franka Mira koji se trebao boriti protiv Daniela Cormiera, a zamjena još uvijek nije pronađena.

Ona očito neće biti ni potrebna s obzirom da je sve otkazano, ali čelni čovjek Strikeforcea najavljuje da će već u siječnju održati veliku priredbu s brojnim zvijezdama. Hoće li se to zaista i dogoditi, preostaje nam za vidjeti.

Cormier je iznimno razočaran ovakvim raspletom. "Volio bih da mi je netko barem nešto rekao. Ovo je nevjerojatno, vrlo sam ljut. Samo želim da mi se javi kakva je situacija, mislim da ne tražim previše", rekao je osvajač Strikeforceovog Grand Prixa teškaša, koji je ugovorom obvezan odraditi još jednu borbu u Strikeforceu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI