Što kaže borac koji je “uzdrmao” Nurmagomedova? “McGregor ne udara toliko jako, a Khabib može primiti udarac!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.10.2018 19:15h Autor:

Michael Johnson i Khabib Nurmagomedov

Conor McGregor je prognozirao da će Khabibu Nurmagomedovu “skinuti glavu” i ove noći na UFC-u 229 upisati svoju najnoviju pobjedu nokautom.

Posljednje sučeljavanje uoči ulaska u oktogon: Puno napetosti, energije i McGregorov pokušaj udaranja Khabiba (VIDEO)

No Michael Johnson, čovjek za kojeg neki (uključujući UFC-ovog komentatora Joea Rogana) smatraju da je aktualnog prvaka lake kategorije udarcima uspio uzdrmati, tvrdi da McGregoru neće biti baš tako jednostavno.

Prije svega, Johnson vjeruje da se u McGregorovim obračunima protiv Natea Diaza razbio mit o Irčevoj nevjerojatnoj snazi udaraca.

“Nije nokautirao Diaza. Nije nokautirao Hollowayja. Nokautirao je neke tipove, ali nije da ima neku nevjerojatnu snagu udarca koju nikada prije nismo vidjeli”, rekao je Johnson u nedavnom intervjuu.

Druga stvar koju Johnson ističe je Khabibova brada.

Na UFC-u 205 prije dvije godine Johnson se osobno okušao u borbi protiv neporaženog Dagestanca te ga je na početku meča uspio pogoditi nekim udarcima iako je u konačnici teško poražen i prisiljen na predaju.

“Borci mogu podnijeti udarce. Khabib zna primiti udarac. Svjedočio sam tome. I voljan je primiti udarac kako bi se približio i došao do rušenja. (McGregoru) će biti teško.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI