Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Što je pozadina priče odlaska Maynarda iz Xtreme Couture tima? | Fight Site

Što je pozadina priče odlaska Maynarda iz Xtreme Couture tima?

UFC 18.02.2012 05:35h Autor:

Gray Maynard

Gray Maynard je, nakon poraza od Frankieja Edgara u meču za titulu prvaka UFC-a, odlučio napustiti svoj kamp u Las Vegasu, Xtreme Couture u kojem je proveo gotovo pet godina.

Razlog prelaska u American Kickboxing Academy u San Joseu nije bilo samo osvježenje njegove karijere. Izvori bliski borcu kažu kako se dvije strane nisu razišle u najboljim odnosima, a Maynard je navodno u posljednji dvoboj ušao potpuno nespreman.

“Jednostavno nije bio spreman. Radilo se o tome da jedan od trenera u timu koji ga je spremao nije odradio dovoljno dobar posao i nije bio usklađen s ostalim trenerima”, objasnio je jedan njegov bivši trening partner u razgovoru za Yahoo.

“Nije obraćao pažnju na sugestije ostalih, ali i na primjedbe samog Grayja da se ne stigne odmoriti. Nije bio pripremljen. Radi se doslovce o jednom treneru”, dodao je Maynardov prijatelj.

Još uvijek se ne zna tko je sljedeći protivnik ovog sjajnog borca u lakoj kategoriji koji je bio doslovce milimetar od naslova prvaka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI