Što će u subotu biti drugačije? Pogledajte prvu borbu Dillashawa i Garbrandta! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.07.2018 18:04h Autor:

Dillashaw vs. Garbrandt

Za pet dana čeka nas jedan od najiščekivanijih UFC revanša unutar jednog od najvećih UFC rivaliteta novijeg doba. TJ Dillashaw i Cody Garbrandt još jednom će stati jedan nasuprot drugog i pokušati pružiti jednako uzbudljivu borbu kao prije osam mjeseci. Ovim putem možete pogledati kako je ta borba izgledala. 

Već prije te prve borbe vidjeli smo jako puno zle krvi, posebno tijekom snimanja Ultimate Fighter sezone u kojoj su bili treneri, a sve je kulminiralo borbom na jednom od najvećih UFC evenata posljednjih godina. Dillashaw i Garbrandt bili su sunaslovna borba UFC 217 eventa koji je već prije nego je njihova borba došla na red ponudio možda i najviše uzbuđenja u UFC povijesti.

I borba nije razočarala ni u kom slučaju, nego je samo još dodatno ukrasila cijeli dojam fantastičnog eventa. A tri situacije zapravo su ono po čemu ćemo ju pamtiti. Prva je s kraja prve runde, kada je Garbrandt desnim krošeom uzdrmao Dillashawa samo pet sekundi prije znaka za kraj. Minuta na stolici bila je dovoljna da se TJ oporavi te da u drugoj rundi on preuzme kontrolu. Prvo je to napravio high kickom nakon minutu i pol, koji je Codya poslao na pod, no ne dovoljno jako da odmah ne ustane. Ipak, tako nešto je od Dillashawa stvorilo lovca na završnicu i u tome je uspio minutu kasnije. Desni kroše baca prvaka na pod, a TJ je tamo navalio sve dok nije došlo do prekida i pojas je bio ponovno kod njega.

Upravo zahvaljujući uzbudljivosti ove borbe, ali i njihovom rivalitetu, Garbrandt je odmah dobio priliku titulu vratiti i to će pokušati ovog vikenda koji je pred nama. Daniel Cormier je odmah nakon ove borbe izjavio da su oni takvi borci da bi od deset borbi svaki dobio pet. Ali, mi ćemo za sada tek dobiti odgovor može li Dillashaw dobiti dvije od dvije. Uživajte u ovome što možete pogledati i pripremiti se za novo uživanje u noći sa subote na nedjelju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI