Stipu Miočića nervira što USADA mora znati gdje je, otkrio im na što je jedino pozitivan

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.10.2018 16:47h Autor:

Stipe Miočić

Stipe Miočić otvoreno je izrazio nezadovoljstvo radom USADA-e, odnosno načinom na koji kontroliraju borce, koji im konstantno moraju javljati gdje se i kada nalaze.

Ukratko, bivšem UFC-ovom teškaškom prvaku ne sviđa se pravilo prema kojem uvijek mora javiti gdje se nalazi, ukoliko ga imaju plan nenajavljeno doći testirati. Odnosno, ukoliko ima plan negdje otputovati, mora im dostaviti apsolutno sve podatke o tome gdje i kada ide te koliko se tamo planira zadržati, kao i točne podatke o mjestima gdje namjerava prenoćiti.

Nezadovoljstvo tim načinom izrazio je putem statusa objavljenog na Twitteru.

“Danas je danas kada USADA-i trebam javiti gdje ću se nalaziti i koji su mi planovi. Ne znam zašto moram gubiti vrijeme ispunjavanjem toga. Ionako me mogu doći testirati bilo kada i bilo gdje. Jedino na što ću biti pozitivan je Modelo”, napisao je Miočić, usput iskoristivši priliku da reklamira svog glavnog sponzora.

Miočić trenutno čeka rasplet događanja u UFC-ovoj teškoj kategoriji te u međuvremenu provodi vrijeme trenirajući u dvorani, na poslu vatrogasca te kod kuće, sa suprugom i nedavno rođenom kćeri. Više puta je naglasio kako ga zanima jedino borba za povratak titule prvaka u svoje vlasništvo, a sve vodi tome da bi ju trebao dobiti, posebno ukoliko Daniel Cormier uistinu ostvari svoje planove o umirovljenju prije ožujka iduće godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI