Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Stipina supruga otkrila kakav je bio na prvom spoju: “Nismo pričali, jeli smo palačinke i gledali se…” | Fight Site

Stipina supruga otkrila kakav je bio na prvom spoju: “Nismo pričali, jeli smo palačinke i gledali se…”

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.08.2018 15:56h Autor:

Screenshot (Instagram)

Ako vas zanima kako je bivši UFC prvak Stipe Miočić upoznao svoju suprugu Ryan Marie, to možete saznati iz prve ruke u njezinoj najnovijoj Instagram objavi.

Par je nedavno dobio prvu prinovu u obitelj, a dojam je da im u zajedničkom životu “cvjetaju ruže”. Pa je tako emotivna Miočićeva supruga odlučila današnji status posvetiti Stipi, koji i dalje marljivo, unatoč slavi i bogatstvu, odrađuje posao medicinskog tehničara u vatrogasnoj postrojbi.

“Ovo je činjenica. Stipe i ja smo se upoznali u vatrogasnoj stanici prije sedam i pol godina kada smo jeli zajedno doručak koji se sastojao od palačinki. Nisu uopće pričali, samo smo gledali jedno u drugo. On vam i dalje može reći što sam točno nosila u tom trenutku”, započela je svoju objavu Stipina supruga te je nastavila opisivati njihovo upoznavanje…

“Nedugo nakon tog doručka, jedna od mojih prijateljica koja ga je poznavala mu je dala moj broj telefona. Nakon što mu ga je dala, on je čekao samo 5 minuta prije nego što me kontaktirao. Moj brat (također vatrogasac op.a) i nije bio najsretniji kada je saznao da me poziva na spoj jer je bio vatrogasac. Ali Stipe je gospodin pa je nazvao mog brata i molio ga za dozvolu”, dodaje Ryan Marie.

Čini se kako se bivši UFC prvak morao dobrano potruditi da bi stigao do svoje buduće supruge.

“Morao je obećati da neće pokušavati ništa i da o našem spoju neće pričati dečkima u postaji. Moj brat ga je natjerao da dođe i upozna čitavu moju obitelj kada je došao po mene u kuću mojih roditelja da bi me izveo na prvi spoj. Rekao je da mu se sviđam i da je ozbiljan. Morao je sjesti s obitelji i s njima popričati. To je i učinio. Otišli smo na spoj, a ostalo je povijesti. Volimo se od tada…”, zaključila je svoju romantičnu objavu Miočićeva supruga Ryan Marie Miočić.

Par je odlučio ovjekovječiti svoju vezu prošle godine kada su stupili u brak. Ove godine su dobili pojačanje u obitelji – kćer Meelah Claire.

Fun fact: @stipemiocic and I met at the station for the pancake breakfast over 7 1/2 years ago! We didn’t actually speak, but we just looked at each other. 😂 He can still tell you the exact outfit I wore 😌 Shortly after that day, one of my my girlfriends who also knew him, gave him my phone number. Approximately 5 minutes after she gave it to him he contacted me 😂 My brother was not thrilled when he found out I got asked on a date with one of the guys at the station.. BUT being the gentleman he is, he called my brother for permission. He swore he wouldn’t try any funny business (or talk about it at work) and my brother made him come meet my whole family at my parents house to pick me up for our first date. He said if he really liked me and was serious, he should come sit down and talk to my family 😂 .. so he did! We went on our date and the rest is history! Now they are brothers.. figuratively and literally! And they love each other ❤️ #tbt #hubby #brother #firemen #paramedic #firefamily🚒 #firewife #firesister #family

A post shared by Ryan Marie Miocic (@mrs_miocic) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI