Stipin tim izgubio i drugi meč zaredom u novoj sezoni TUF-a

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.04.2018 10:12h Autor:

Krause, Miočić, Velasquez i Cormier

Noćas prema hrvatskom vremenu je emitirana druga epizoda reality showa The Ultimate Fighter u kojem uloge trenera pripadaju Stipi Miočiću i Danielu Cormieru. Nažalost po Stipine navijače, njegov tim nije uspio stići do pobjede niti u drugom dvoboju.

Naime, Brad Katona je svladao Kylera Phillipsa većinskom odlukom sudaca te je prošao u daljnji tijek natjecanja.

“Nevjerojatno je slaviti u jednom ovakvom meču, a sjajno je i to što sam iz njega izašao potpuno zdrav. Majka mi je rekla da iz svakog meča moram izaći lijep i toga se držim. Nemam nikada previše masnica i posjekotina”, našalio se nakon velike pobjede i prolaza u iduće kolo Katona.

Ovim slavljem Katona je svoj neporaženi “score” dignuo na impresivnih 6-0. Dok je Phillips ubilježio prvi poraz u profesionalnoj karijeri i sada je na 5-1. No, zanimljivo, niti jednom od boraca koji sudjeluju u ovogodišnjem TUF-u, profesionalni “score” se neće mijenjati jer se mečevi kvalificiraju kao egzibicijski.  22-godišnjak je posljednju pobjedu ubilježio u jednoj od epizoda drugog UFC-ovog reality showa – Dana White’s Tuesday Night Contender Series.

U idućoj epizodi Stipe će pokušati stići do prve pobjede i to preko svog borca Josea Martineza. On će se sučeliti s Luisom Penom u meču lake kategorije. Nova epizoda TUF-a je na rasporedu za tjedan dana.

TUF 27 – 2. kolo:

Brad Katona def. Kyler Phillips via majority decision

Team Cormier

Lightweights
Thai Clark
Joe Giannetti
Luis Pena
Richie Smullen

Featherweights
Tyler Diamond
Brad Katona
Bryce Mitchell
Ricky Steele

Team Miočić

Lightweights
John Gunther
Jose Martinez
Mike Trizano
Allan Zuniga

Featherweights
Jay Cucciniello
Suman Mokhtarian
Dulani Perry
Kyler Phillips

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI