Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Stipe zatvara prednost spram Cormiera, kladionice podijeljene oko meča Diaz vs. Pettis | Fight Site

Stipe zatvara prednost spram Cormiera, kladionice podijeljene oko meča Diaz vs. Pettis

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.06.2019 14:11h Autor:

Ilustracija

Kako se bliži UFC 241, tako je sve zanimljivija situacija u ponudi kladionica koje su već davno tamo postavile najbitnije parove na tom mega eventu koji ćemo iz Anaheima pratiti 17. kolovoza.

Podsjetimo kako priredbu mečem za pojas u teškoj kategoriji predvode Stipe Miočić i Daniel Cormier. U sunaslovnoj borbi ćemo pratiti obračun povratnika Natea Diaza i Anthonya Pettisa u velter kategoriji.

Kako se približava priredba u Honda Centru, tako se malo po malo i mijenjaju koeficijenti u ponudi kladionica. I dok je aktualni prvak Cormier krenuo kao priličan favorit, sada se razlika u odnosu na Miočića smanjuje i kvote se polako izjednačavaju. Još prije mjesec dana na slavlje Miočića ste mogli dobiti čak 2.30. Sada je taj koeficijent puno skromniji i kreće se oko 2.17. S druge strane, onaj na slavlje Cormiera se znatno povećao pa se sada može pronaći i sve do 1.74.

Sunaslovna borba je još više zbunjujuća kada govorimo o ponudi online kladionica. Naime, u nekim kućama je favorit Pettis, a u drugima Diaz. U nekim pak su kvote gotovo poravnate. No, ako ćemo gledati generalnu ponudu onda ipak Pettis nešto bolje stoji. Kvota na njegovo slavlje se kreće od 1.80 pa sve do 1.95. Koeficijent na Diaza je nešto viši i kreće se od 1.80 pa sve do 2.05 u nekim drugim kladionicama.

Za očekivati je da će se koeficijenti u oba meča mijenjati kako se bude približavao UFC 241 do kojeg je ostalo još gotovo 8 tjedana.

Stipe Miočić vs. Daniel Cormier 2.15 – 1.74
Nate Diaz vs. Anthony Pettis – 1.95 – 1.80

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI